dsgd.be | Vos Travel – DSGD (06/04)
3181
page-template-default,page,page-id-3181,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Vos Travel – DSGD (06/04)


[col_2_3]

Vos Travel – Die Snelle Gasten Daar 12-8

 

Wegens andermaal spelersschaarste konden we de wedstrijd maar aanvangen met 5 spelers, en dat tegen de 5e in het klassement. Op het veld is daar echter weinig van te merken. We beginnen goed aan de partij en tweemaal het doelhout via Martijn houden ons van de verdiende openingstreffer. Aan de overkant lukt het wel bij de eerste twee pogingen en staat het snel 0-2. Met 2 kanonballen brengt Joene ons opnieuw langszij en een nieuwe poging van een bedrijvige Martijn strandt opnieuw op de paal. Uiteindelijk gaan we het tweede kwart in bij een 3-3 score na een nieuw tegendoelpunt en een knap afgewerkte counter van Martijn, maar van dan al is duidelijk dat Dame Fortuna onze zijde niet gekozen heeft.

[quote_left]De tegenstander haalt regelmatig het grove mes boven[/quote_left]

Het tweede kwart haalt de tegenstander regelmatig het grove mes boven, hetgeen doorgaans ongestraft mag gebeuren. Vooral Martijn moet incasseren met onder andere schoppen op zijn enkel en een pijnlijke rug na een valpartij. Vos werkt aan een hoog tempo af en wij gaan via een strafcorner via Oli en een doelpunt van Martijn met een 5-6 achterstand de rust in zonder het mindere spel te hebben.

Het derde kwart loopt het fout. De wedstrijd wordt bitsiger en zowel Joene als een speler van Vos Travel belanden in het gele boekje. Een strafschop van Oli, na een nieuwe overtreding, gaat net naast en wanneer hun kapitein voor de zoveelste keer Martijn onderuit haalt en hem meetrekt in zijn val reageert onze topschutter met een ongelukkige handbeweging tegen de borst van de tegenstander. De scheids trekt rood en we moeten de wedstrijd met 4 spelers afwerken bij een 5-7 achterstand.

[quote_right]Halfweg het vierde kwart komen we meer dan verdiend op gelijke hoogte[/quote_right]

Ondanks de man-mindersituatie nemen onze jongens de wedstrijd in handen en kunnen we de druk op hun doel opdrijven. Net voor het derde kwart lukt Oli met een snoeihard shot en na een mooie combinatie de aansluitingstreffer en bij het begin van het 4e kwart doet Joene dit over door zijn derde tegen de touwen te jagen bij een 8-6 stand. Halfweg het vierde kwart komen we meer dan verdiend op gelijke hoogte na een cornerdoelpunt van Oli. Wanneer Vos Travel hun numeriek overwicht met enkele counters doelpunten kan omzetten moeten we na een moedige partij het hoofd buigen tegen een te bitse en te pakken tegenstander.

Ploeg: Joene, Martijn, Patje, Jenci, Oli
Doelpuntenmakers: Joene (3), Oli (3), Martijn (2)
[/col_2_3]