dsgd.be | Vos Travel – Die Snelle Gasten Daar 7-10
5187
post-template-default,single,single-post,postid-5187,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Vos Travel – Die Snelle Gasten Daar 7-10

03 feb Vos Travel – Die Snelle Gasten Daar 7-10

Hoewel we met 7 aanwezig waren, mochten we de wedstrijd maar met 6 aanvangen want Joene had zijn identiteitskaart vergeten en mocht dus niet meespelen. Een aderlating voor de verdediging voor deze belangrijke partij!

Die Snelle Gasten hadden echter duidelijk het betere spel, en dat leverde ook snel enkele doelpunten op, onder andere twee van de bedrijvige Pieter. Achteraan was de organisatie niet geheel op punt en na enkele reddingen moest Oli zich uiteindelijk toch gewonnen geven. 4-1 na het eerste kwart. Het tweede kwart bleven we de betere ploeg en de score werd tot 8-2 uitgediept. Nonchalance begon nu in het spel te sluipen en de doelpunten bleven achterwege.

De Vossen scoorden, zonder het betere spel te hebben, nu wel en met 2 doelpunten net voor halfweg, en drie in het derde kwart kwamen ze plots op een doelpuntje van ons en gingen we met een 8-7 het laatste kwart in. De organisatie werd opnieuw op punt gezet en met een strak schot ontnam Dimi de tegenstander de hoop die gezien het scoreverloop was gaan groeien. Greg kon de score nog aandikken tot 7-10 en de oververdiende zege was binnen.

Doelpunten: Pieter (3), Greg (2), Dimi (3), Pieter-Jan (2), Martijn (1)
Ploeg: Martijn, Joene, Oli, Greg, Pieter, Dimi, Pieter-Jan

Geen reactie's

Geef een reactie