dsgd.be | Underscore – DSGD (10/11)
2772
page-template-default,page,page-id-2772,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Underscore – DSGD (10/11)

[col_3_4]

Underscore – Die Snelle Gasten Daar 2-16

Underscore staat laatste met nul punten en van meet af aan was het duidelijk dat de tegenstander niet al te veel weerwerk zou bieden. Na storend werk kon Oli snel de score openen. Underscore kwam nog langszij via een strafschop maar snel stond de 4-1 op het bord na goals van Martijn, Oli en Joost. Nog voor het kwartier werd de score opgedreven naar 6-1. Het tweede kwartier bracht hetzelfde spelbeeld. Veel ruimte en individuele acties en halfweg stonden de dubbele cijfers reeds op het bord, 10-1. Na de rust werden de snelle gasten wat slordiger en overhaast zodat maar 2 extra doelpunten vielen in het derde kwart. Uiteindelijk konden vooral Frederick en Joost de score nog aandikken tot 16-2. Een verdiende zege tegen een zwakke tegenstander.

Eén doelpunt verdient nog een uitdrukkelijke vermelding. Zo wist debutant Laurens een kopbaldoelpunt van voor de middellijn te netten. Aangezien onze wedstrijden voorlopig enkel op de Japanse tv te zien zijn en ze daar niet vies zijn van enige videomontages lijkt het alsof er iemand anders scoort, maar ik kan u verzekeren dat deze link de ruwe beelden weergeven van Laurens zijn doelpunt, dat achteraf overigens een wereldrecord bleek te zijn! Waarvoor proficiat!!!

Ploeg: Martijn, Joost, Greg, Frederick, Laurens, Oli
Doelpunten: Joost (4), Oli (4), Martijn (3), Frederick (3), Laurens (2)
[/col_3_4]