dsgd.be | Rode Duivels: België-Macedonië nu al uitverkocht
4937
post-template-default,single,single-post,postid-4937,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Rode Duivels: België-Macedonië nu al uitverkocht

04 dec Rode Duivels: België-Macedonië nu al uitverkocht

We mochten volgend bericht ontvangen van de KBVB:

De kwalificatiematch voor de wereldbeker 2014 van dinsdag 26 maart 2013 tegen Macedonië zal voor een uitverkocht Koning Boudewijnstadion gespeeld worden.

De voorverkoop via de supportersclubs 1895 was zo’n groot succes dat er momenteel geen enkel ticket meer beschikbaar is. Vandaag kunnen wij jullie nog niet bevestigen dat alle gevraagde tickets in elke categorie beschikbaar zullen zijn. Wij vragen U dan ook voorlopig geen betalingen (meer) te doen ivm boven vernoemde wedstrijd…

De KBVB zal er hoe dan ook alles aan doen om extra plaatsen te creëren voor Belgische fans en zal hierover vanaf 15 januari 2013 meer informatie verstrekken.

Voor deze wedstrijd waren er dus enkel tickets te verkrijgen via een officiële supporterclub zoals DSGD!! Als club hebben de mogelijkheid gehad om enkele tickets extra te bestellen. We houden u op de hoogte indien we weten of we deze al dan niet zullen ontvangen!

Geen reactie's

Geef een reactie