dsgd.be | MVC Vo de Leute – Die Snelle Gasten Daar 9-2
5501
post-template-default,single,single-post,postid-5501,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

MVC Vo de Leute – Die Snelle Gasten Daar 9-2

01 jan MVC Vo de Leute – Die Snelle Gasten Daar 9-2

De tegenstander had gezien het klassement een hapklare brok moeten worden maar dit draaide even anders uit. Amper 5 spelers kwamen opdagen en dat bleek er minstens eentje te weinig te gaan worden.

In het eerste kwart kon de schijn nog opgehouden worden. Alles zat goed vast en we gingen rusten bij een scoreloze 0-0 score. Het tweede kwart kwamen we op voorsprong via Pieter en Tijs maar ook de tegenstander vond de weg naar doel via een schepcorner zodat we bij een 2-1 voorsprong gingen rusten. Op zich nog geen vuiltje aan de lucht en een verdiende voorsprong met 5 man in een erg gesloten partij tegen een stugge tegenstander.

Het derde kwart begon minder. De kansen werden gemist en de tegenstander begon bloed te ruiken. Er vielen te veel gaten in onze verdediging en we wisten niet veel raad met het snelle drukzetten van de tegenstander. Onze voorsprong werd omgezet in een 2-4 achterstand.

Het vierde kwart was dat kwartiertje te veel. Het gebrek aan vervangers liet zich fysiek voelen en we konden de bal niet meer laten rondgaan. Uiteindelijk lieten we de tegenstander begaan zodat de score nog ferm opliep tot 9-2. Zuur puntenverlies tegen een op zich haalbare tegenstander die te sterk bleek voor de vijf aanwezige snelle gasten.

Ploeg: Oli, Martijn, Pieter VA, Greg D, Tijs
Doelpunten: Pieter VA, Tijs

 

Geen reactie's

Geef een reactie