dsgd.be | Mvc Montreal Sport – DSGD 5-8
5210
post-template-default,single,single-post,postid-5210,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Mvc Montreal Sport – DSGD 5-8

12 feb Mvc Montreal Sport – DSGD 5-8

Sinds de smadelijke nederlaag tegen Montreal, die het orgelpunt werd van onze zwakke reeks in de heenronde, veranderden we succesvol onze selectieprocedure. We konden steeds op voldoende spelers rekenen en wisten een knappe 31 op 33 te presteren en een opmars van de achtste naar een derde stek in het klassement. Dat we uitkeken naar eerherstel is een understatement, getuige hiervan het nooit geziene aantal beschikbare spelers voor deze partij.

Dat we uitkeken naar eerherstel is een understatement

Ondanks de goede wil kon de wedstrijd niet slechter beginnen. Oli verslikte zich in zijn chokotoff-experience, speelde slecht in, ging stuntelig tegen de vlakte en de 1-0 was een feit. We probeerden het initiatief te nemen maar werden keer op keer gepareerd door een listig Montreal. De 2-0 werd te eenvoudig weggegeven en de 3-0 op het kwartier na opnieuw verdedigend geklungel deed het slechtste verhopen voor het vervolg van de wedstrijd tegen de sterk spelende opponent.

Het water deed ons deugd en het leek alsof de tegenstander de figuurlijke champagne reeds ontkurkt had. Nonchalance en overmoed sloop in hun spel. Hun combinaties stokten en achteraan begonnen er gaatjes te komen. Greg kon na knap samenspel met PJ scoren en wanneer Montreal hun strafcorner miste en Oli de onze binnenknikte zaten we weer volledig in de match. Net voor halfweg wist Pieter gelijkmaker te netten. Een onverwachte opsteker!

Het derde kwart hadden we de wedstrijd in handen. De betere combinaties waren voor ons en dat resulteerde in een doelpunt van PJ en Jenci. Montreal reageerde via hun nummer 3 die even onhoudbaar werd en met 2 verschroeiende uithalen de bordjes opnieuw erg knap op gelijk hoogte bracht. Net voor de de laatste rustpauze wist Oli met een tweede strafcorner onze Snelle Gasten opnieuw op voorsprong te koppen.

Het vierde kwart werd de partij bitsiger. Greg pakte geel en aan de overzijde werd PJ hardvoetig neergehaald en moest hij zich laten vervangen na een zware val op zijn schouder. De tegenstander begon de nederlaag te ruiken en de potjes stonden op overkoken. Joene werd in de gordijnen geworpen en vooraan begonnen er gaten te komen. Pieter scoorde na een uitstekende actie van de erg bedrijvige en uitstekend spelende Jenci. Wanneer Oli een lobbal uit de lucht zweefde en Greg, die een opwarmingetje van 100km fietsen in de benen had, een solo opzette en verschroeiend via de billen van Pieter de 8-5 tegen de netten prikte, was de scalp van Montreal definitief binnen.

De tegenstander liep zich stuk tegen een sterk en realistisch DSGD

De kansen om de score nog verder uit te diepen werden de das omgedaan, maar achteraan kwamen we nooit meer in de problemen. De tegenstander voelde zich tekort gedaan maar had het laatste 3 kwart geen antwoord meer gevonden tegen een uitstekend en realistisch DSGD. De tweede stek in het klassement is hierdoor binnen en de ongeslagen reeks blijft dus maar duren! Op naar de volgende!!

Score: Oli (2), Greg (2), Pieter (2), PJ (1), Jenci (1)
Ploeg: Oli, Joene, Greg, Pieter, PJ, Jenci

Geen reactie's

Geef een reactie