dsgd.be | Les Bleus – DSGD (29/09)
2401
page-template-default,page,page-id-2401,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Les Bleus – DSGD (29/09)

[col_3_4]

Les Bleus – Die Snelle Gasten Daar 4-7

De tweede wedstrijd van het seizoen werd afgewerkt tegen ‘Les Bleus’. Onze jongens namen van in het begin het initiatief maar de vele doelkansen konden niet omgezet worden zodat de score na het eerste kwartier 0-0 bleef. In het tweede kwart ging het tempo wat naar beneden en kwamen ‘Les Bleus’ meer opzetten. Dit resulteerde in een doelpunt, 1-0. Snel kwamen we opnieuw langszij via een schepcorner van Oli. Vooraan bleven we kansen creeëren maar reddingen op de lijn en twee ballen onderkant lat brachten geen soelaas. Achteraan gaven we door die aanvalsdrift te veel ruimte weg zodat ook zij een schepcorner konden versieren en met een 2-1 voorsprong konden gaan rusten.

Het derde kwart bracht niet veel beterschap. Met uitzondering van een schepcorner van Oli bleven de kansen gemist worden en Les Bleus werkten hun schaarsere doelkansen beter af zodat onze jongens het laatste kwart met een 3-2 achterstand ingingen.

Onder initiatief van Martijn begonnen de snelle gasten beter rond te tikken en Les Bleus verloren steeds meer de controle. Diezelfde Martijn en een sterk verdedigende Greg brachten DSGD met telkens een knappe individuele actie langszij en op voorsprong. De ban was nu gebroken en in 3 minuten scoorden Joost, Greg en Frederick evenveel doelpunten om de stand op 3-7 te brengen. Les Bleus konden nog milderen tot 4-7 maar onze jongens kwamen nooit meer in de problemen en de tweede zege op rij was een feit.

Ploeg: Oli, Joost, Greg, Martijn, Frederick en Pieter
Doelpunten: Oli (2), Greg (2), Joost (1), Martijn (1), Frederick (1)
[/col_3_4]