dsgd.be | DSGD – Wakka Wakka (15/12)
2898
page-template-default,page,page-id-2898,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

DSGD – Wakka Wakka (15/12)


[col_3_4]

Die Snelle Gasten Daar – Wakka Wakka 13-4

Tegen een van de zwakkere broertjes in het klassement was het doel duidelijk, zo veel mogelijk doelpunten scoren. Aanvankelijk leek dit niet slecht te lukken. Spitsen Oli en een onhoudbare Joost wisten met elk drie doelpunten de weg naar het doel te vinden en achteraan werd onze ploeg niets in de weg gelegd. Ook Pieter en Frederick wisten te scoren zodat het halfweg 8-0 stond.

[quote_left]De afwerking was bedroevend in de 2e helft[/quote_left]

De tweede helft begon de motor te sputteren. De kansen bleven overvloedig, maar de afwerking was bedroevend. Tot overmaat van ramp begonnen enkele spelers last te krijgen van een blessure zodat Wakka Wakka zich in de wedstrijd wist te spelen en drie keer tot scoren kwam, tegenover twee doelpunten van ons (10-3). Het vierde kwart bracht hetzelfde verhaal: De bal wilde er ondanks de reuze kansen maar sporadisch in en op de counter moesten we een vierde treffer incasseren. Ondertussen was Dries met een rugblessure definitief geblesseerd uitgevallen. Na scores van vooral Joost (3) en tweemaal Oli eindigde de wedstrijd op een 13-4 score. Gezien het ontgoochelende spel in de tweede helft tegen amper 5 spelers en de karrenvracht aan blessures werd het uiteindelijk een wedstrijd om eerder snel te vergeten.

Spelers: Oli, Joene, Joost, Pieter, Frederick, Dries
Doelpunten: Joost (6), Oli (5), Pieter (1), Frederick (1)
[/col_3_4]