dsgd.be | DSGD – Real Catenaccio (19/11)
2805
page-template-default,page,page-id-2805,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

DSGD – Real Catenaccio (19/11)


[col_3_4]

Die Snelle Gasten Daar – Real Catenaccio 6-1

[quote_right]De vrouwelijke supporters bezorgden ons de nodige inspiratie[/quote_right]

Als voorbereiding op de decembertoppers namen Die Snelle Gasten Daar de mannen van Real Catenaccio nog even tussen de boterham. Daarbij konden zij voor het eerst dit seizoen rekenen op twee vrouwelijke supporters, meteen een verdubbeling van het seizoensrecord. En dat zorgde voor de nodige inspiratie. Met een snel en mooi doelpunt van Martijn deden de Gasten hun naam alle eer aan. Maar na een even knap doelpunt van Kristof leken de Gasten wat op hun lauweren te rusten. Tijdens het tweede kwart werd ronduit slordig gespeeld, wat leidde tot een 3-1 ruststand. Joost leek let een schepcornerdoelpunt de match in een definitieve plooi te leggen. De tegenpartij leek echter niet van slag en bleef ervoor gaan. Technisch schoten ze echter tekort en bovendien stootten ze op een stevige verdediging. In het vierde kwart zetten de Gasten de puntjes op de “i” en diepten de kloof verder uit tot 6-1 via Martijn en Kristof. Al bij al een vrij vlotte overwinning dus tegen een nochtans goed mee voetballende ploeg.

Een beetje jammer ook voor Real Catenaccio die in de rechterkolom van het klassement helemaal bovenaan stonden en nu een plaatsje zakken. Gelukkig kunnen zij zich optrekken aan het feit dat van alle ploegen met een negatief doelpuntensaldo zij er het beste voor staan.

Ploeg: Kristof, Joost, Martijn, Joene, Greg, Dries
Doelpunten: Kristof (2), Joost (2), Martijn (2)

[/col_3_4]