dsgd.be | DSGD – Mvc Montreal Sport 4-3
5388
post-template-default,single,single-post,postid-5388,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

DSGD – Mvc Montreal Sport 4-3

24 sep DSGD – Mvc Montreal Sport 4-3

Het nieuwe seizoen werd onmiddellijk ingezet met een scheve schaats. De BLOSO-zaal bleek (opnieuw) voor de nodige verwarring te zorgen. Pieter was er zijn portefeuille door vergeten en mocht zich pas bij de ploeg voegen in de douches. PJ stond ons op te wachten in de Koude Keuken, zodat het eerste kwartier met de starters-vijf moest afgehaspeld worden.Het betere spel was voor de onzen maar na een verkeerd inspelen van doelman Oli konden de bezoekers zich op voorsprong tillen. Veel meer kon Montreal er niet meer tegenover zetten en onder aanvoeren van een bedrijvige Pieter Steyaert, die zijn debuut vierde in de ploeg, konden we meermaals dreigen. Een resem knappe aanvallen werd gemist en ook een schepcorner werd naast gekopt. Uiteindelijk kon Joene met een heerlijke schuiver alsnog de bordjes gelijk hangen voor het eind van het eerste kwart. Al bij al een gemiste kans om reeds snel afstand te nemen van een nog zwalpende tegenstander.

De tweede helft kwam PJ ons versterken. Met een goede aanval bracht hij ons ook op voorsprong. Een ruimere voorsprong was nog steeds gerechtvaardigd geweest maar de tegenstander kwam beter in de match. De ruimtes werden kleiner en ook de karrenvracht aan reuzenkansen bleven uit.

Het derde kwart hadden we nog steeds veldoverwicht maar de doelkansen werden erg schaars. Een scherp ingesneden bal werd niet meer aangeraakt en verdween in doel. Al snel konden we de via schepcorner van PJ opnieuw op voorsprong komen.

In het vierde kwart ging de tegenstander nadrukkelijk op zoek naar hun vierde corner. De schoten misten scherpte en ook vooraan was de match nu grotendeels op slot. Kort voor tijd kon Martijn de verluchtende 4-2 scoren. Kort daarna werd hun schepcorner omgezet maar verder kwamen we niet meer in de problemen en de eerste overwinning was een feit.

Een verdiende overwinning, dat zeker, maar het zenuwachtige matcheinde hadden we vroegtijdig kunnen voorkomen door de match reeds in het eerste kwart te beslissen.

Ploeg: Joene, Oli, PJ, Greg D, Martijn, Pieter S

Doelpunten: PJ (2), Martijn (1), Joene (1)

Geen reactie's

Geef een reactie