dsgd.be | DSGD – Mvc Kamille Thee (06/10)
2493
page-template-default,page,page-id-2493,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

DSGD – Mvc Kamille Thee (06/10)

[col_2_3]

Die Snelle Gasten Daar – MVC Kamille Thee 6-4

De wedstrijd tegen mvc Kamille Thee beloofde geen avondwandeling te worden. De tegenstanders voerden het klassement aan met een 9 op 9 en schrikten er niet voor terug reeds hun titelambities kenbaar te maken.

[quote_left]We gingen rusten bij een logische achterstand[/quote_left]

Het eerste kwartier ging gelijk op. Kamille Thee had het veldoverwicht maar beide ploegen bleven steken op een 2 tal goede doelkansen die niet werden omgezet. Het tweede kwartier kwam de tegenstander feller opzetten. De Snelle Gasten werden tegen hun doel gedrukt en moesten uiteindelijk een strafcorner toestaan, die feilloos werd omgezet. Even waren onze jongens van slag en een vermijdbaar balverlies resulteerde in de 0-2. Via een strafcorner kon Pieter-Jan nog milderen tot 1-2 maar met een knap gekruist shot benadrukte de tegenstander hun overwicht zodat we gingen rusten met een al bij al logische 1-3 achterstand.

De tweede helft bracht, zoals ook de vorige wedstrijden het geval was, beterschap. Nadat de tegenstander een schepcorner had gemist kon Pieter na een goede actie de 2-3 binnenschieten. Onder leiding van Pieter-Jan begonnen we hoger druk te zetten en de tegenstander begon te twijfelen. De bal ging nu goed rond en nog voor het einde van het derde kwart kon Martijn de bordjes gelijk hangen.

[quote_right]Er werd aan een hoog percentage afgewerkt en de verdediging stond pal[/quote_right]

Het vierde kwart gingen onze jongens door op hun elan. Achteraan bleef alles goed gesloten en vooraan bleven we goed combineren en werd er aan een hoog percentage afgewerkt. Dit resulteerde al snel in een 6-3 voorsprong na doelpunten van Pieter-Jan (2) en Greg (1). Kamille Thee kwam nog opzetten hetgeen hen een tweede schepcornerdoelpunt opleverde en de score op 6-4 bracht. De verdediging van Die Snelle Gasten Daar stond echter pal en de ploeg kwam nooit meer echt in de problemen zodat de derde zege op rij een feit was na een erg verdienstelijke wedstrijd tegen een sterk team.

Ploeg: Greg, Joene, Pieter-Jan; Pieter, Martijn, Oli
Doelpunten: Pieter-Jan (3), Greg, Martijn en Pieter


[/col_2_3]