dsgd.be | DSGD – Los Diablos 6-8
5402
post-template-default,single,single-post,postid-5402,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

DSGD – Los Diablos 6-8

15 okt DSGD – Los Diablos 6-8

Beiden hadden we nog geen punten verloren, dus werd gespeeld om een plaatsje helemaal bovenaan het klassement. Topschutter Martijn had last minute moeten afzeggen wegens ziekte maar werd vervangen door de debuterende Tijs! De beste kansen waren voor ons maar toch werd de score in ons eigen doel geopend.  De organisatie wankelde en ook een tweede en derde treffer gingen binnen voor een droge 0-3 na tien minuten. Net voor de eerste rust kon één van onze vele aanvallen dan toch omgezet worden zodat we met 1-3 naar de kant gingen.  
Het tweede kwart stond de organisatie beter. Doelkansen werden (bijna) niet meer weggegeven en de combinaties werden scherper. De gelijkmaker voor het rustsignaal was verdiend. Het derde kwart waren we uit op bloed en werden de Diablos van alle kanten overlopen gedurende een minuut of 10. Monsterkans na monsterkans volgde zich op maar geen enkele ging binnen! Het was daarentegen de tegenstander die zich erg efficient toonde. Eerst werd een bal langs onze doelman geschoven, kort erna via een DSGD-voet in eigen doel verlengd, waarna hun nummer 10 met een knap shot overhoeks en een assist ons (bijna) definitief in de netten hing. 3-7 met nog 12 minuten te spelen.

Het vierde kwart leek met die achterstand een maat voor niets te worden maar plots sloeg de scoremachine alsnog aan. Met drie treffers konden we de aansluitingstreffer scoren en geloofden we opnieuw in een stunt. Een schepcorner bracht ons echter weer op twee doelpunten en verder kwamen we niet meer. Al bij al een gemiste kans om de leiderspositie te nemen tegen een sterke tegenstander.

Ploeg: Oli, PJ, Greg D, Joene, Dimi, Tijs, Joost

Doelpunten: ?

Geen reactie's

Geef een reactie