dsgd.be | DSGD – 2B United (05/11)
2733
page-template-default,page,page-id-2733,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

DSGD – 2B United (05/11)

[col_3_4]

Die Snelle Gasten Daar – 2B United 6-1

Wegens een last minute blessure van Pieter moesten Die Snelle Gasten Daar de zaal in met maar 5 spelers op het wedstrijdblad. Het eerste kwartier werd hierdoor ietwat de kat uit de boom gekeken. Met uitzonderingen van een bal op de kruising van de tegenstander en drie afstandschoten die in corner werden gewerkt in ons voordeel bleef de match na 15 minuten op een logische 0-0 stand steken.

[quote_left]Het tweede kwart bracht vuurwerk[/quote_left]

Het tweede kwartier bracht wel vuurwerk. Na een goede combinatie werd Martijn gevonden en die werkte beheerst zijn eerste van de avond binnen. Kort hierna kan Joene zich op links doorzetten en ondanks de druk met een knap afstandsschot de 2-0 tegen de netten prikken. Wanneer Martijn binnen de vijf minuten zijn tweede scoort lijkt de buit binnen. Wegens betwistbare arbitrage sluipt er echter concentratieverlies in de ploeg en wanneer de 3-1 valt, zit 2B United opnieuw volledig in de wedstrijd halfweg.

Bij het begin van het derde kwart blijft de frustratie om de arbitrage groeien. Onze schepcorner gaat naast en Joene pakt geel na reclameren. De tegenstander kan de schepcorner die hieruit volgt echter niet benutten en wanneer Martijn op de counter zijn derde weet te netten, valt de wedstrijd in zijn definitieve plooi. De bal werd nu goed rondgespeeld door onze jongens en achteraan werd geen kans meer weggegeven. Joene, met een afstandschot en Martijn kunnen de score nog verder uitdiepen om een verdiende 6-1 zege te boeken en met 18 op 18 het klassement te blijven aanvoeren.

Het wedstrijdverslag van de tegenstander is te lezen via deze link.

Ploeg: Martijn, Joene, Greg, Frederick, Oli
Doelpunten: Martijn (4), Joene (2)
[/col_3_4]