dsgd.be | DSGD – Vos Travel (08/12)
2884
page-template-default,page,page-id-2884,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

DSGD – Vos Travel (08/12)


[col_3_4]

Die Snelle Gasten Daar – Vos Travel 7-3

Om bovenaan te blijven meedraaien moest tegen de nummer drie gewonnen worden. De vaste kern was aanwezig en de organisatie stond op punt. Traditiegetrouw werd het eerste kwart vooral de kat uit de boom gekeken.[quote_right]Traditiegetrouw werd het 1e kwart de kat uit de boom gekeken[/quote_right]Martijn vond de weg naar de netten maar al even snel stonden de bordjes opnieuw gelijk. 1-1 na het eerste kwart.

Het tweede kwart begonnen we de bal te monopoliseren en werd de druk op de verdediging van Vos Travel opgevoerd. Dit resulteerde in een resem kansen. Een eerste schepcorner ging naast, maar na een doelpunt van opnieuw Martijn en een schepcornerscore van Pieter-Jan hesen we ons naar een 3-1 voorsprong. Net voor halfweg wist de tegenstander ook een schepcorner te verzilveren zodat we gingen rusten met een verdienstelijke maar krappe 3-2 voorsprong.

[quote_left]Knappe prestatie en mooie overwinning[/quote_left]

De tweede helft bleven we alles goed dichthouden. Na een splijtende pass van Joene wist Pieter-Jan te scoren. Vos Travel gaf zich echter nog niet gewonnen en voor het eind van het derde kwart wisten ze de 4-3 te netten. Het vierde kwart werd de tegenstander zenuwachtig. Ze vonden maar geen gaatjes in onze verdediging en dat bracht enige frustratie met zich mee. Ze probeerden ook hoger te storen maar hun aanvalsdrift leverde geen kansen op en vooraan werd de ruimte optimaal uitgebuit door onze spitsen Martijn en Joost, die de score alleen maar wisten uit te diepen tot 7-3. Een knappe wedstrijd van de hele ploeg werd beloond met een mooie overwinning en een stevige tweede plaats in het klassement.

Spelers: Martijn, Pieter-Jan, Oli, Frederick, Joene, Joost, Greg
Doelpunten: Martijn (4), Pieter-Jan (2), Joost (1)
[/col_3_4]