dsgd.be | Die Snelle Gasten Daar – Kamille Thee 6-7
4779
post-template-default,single,single-post,postid-4779,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Die Snelle Gasten Daar – Kamille Thee 6-7

21 okt Die Snelle Gasten Daar – Kamille Thee 6-7

De wedstrijd tegen de leider begon op de slechtst mogelijke manier. De organisatie werd niet gehouden en we trokken zonder overleg in de aanval. Daarnaast konden we geen hoog tempo ontwikkelen. Gevolg: de tegenstander kon ons gemakkelijk opvangen en hun tegenprikken waren dodelijk zodat de 6-1 achterstand halfweg, ondanks het vele balbezit, logisch was.

De tweede helft tapten we uit een ander vaatje. De ploeg koost voor het alles of niets scenario en ontwikkelde nu een moordend tempo. De druk werd erg hoog gezet, de aanvallen waren veel scherper en iedereen liep de ziel uit zijn lijf. Kamille Thee wist geen raad en een nonchalante doch geniale schepbal van Joene verdween aan de tweede paal in doel. Ook Joost wist een doelpuntje mee te gritsen en het geloof in een stunt groeide. Net voor de laatste rustpauze wist Martijn de 6-4 binnen te trappen en puntenwinst kwam nu voelbaar dicht, te meer aangezien de tegenstander geen aanval meer voor mekaar hadden gekregen en duidelijk zenuwachtig aan het worden was.

Het vierde kwart bleven we het verschroeiende tempo aanhouden. De aanvalsgolf bleef duren en het doelhout moest redding brengen. De doelman van Kamille Thee zag zich genoodzaakt de bal met zijn hand uit het doel te kloppen na een poging van Joost en werd daarvoor bestraft met (enkel) een gele kaart en een strafschop. Oli miste niet en de aansluitingstreffer was een feit. Kamille Thee kon dan toch eens doorbreken en wist het massale aanvalsgeweld te straffen met een counterdoelpunt. Lang konden ze niet van de weer ruimere voorsprong genieten want Pieter nette onmiddellijk opnieuw de aansluitingstreffer na een knappe aanval. Het slotoffensief werd ingezet voor de laatste 5 minuten. Een heerlijke en onhoudbare trap van Jenci stieft op de kruising en een draaibal van Joost werd nog net door de billen van de doelman net naast gedevieerd. De overige kansen leverden ook niets op en het verdiende gelijkspel bleef uit.

Een briljante tweede helft kon de zwakke eerste dus niet wegvegen en de eerste nederlaag van het seizoen is een feit.

Ploeg: Oli, Joene, Jenci, Martijn, Greg, Joost, Pieter

 
Doelpunten: Joost (2), Pieter (2), Martijn (1), Joene (1)

Geen reactie's

Geef een reactie