dsgd.be | Die Snelle Gasten Daar – De Aftrappers 7-5
5234
post-template-default,single,single-post,postid-5234,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Die Snelle Gasten Daar – De Aftrappers 7-5

19 feb Die Snelle Gasten Daar – De Aftrappers 7-5

De wedstrijd begon direct erg geanimeerd. De Aftrappers begonnen open en gingen voluit voor de aanval en de combinaties. De snelle gasten probeerden vooral via een snelle omschakeling gevaarlijk te zijn. Het duurde lang alvorens de score werd geopend maar uiteindelijk vond Martijn dan toch een gaatje langs de doelman. De aftrappers reageerden met een vlam in de kruising.

Het tweede kwart kon Oli een strafcorner omzetten en wanneer Martijn opnieuw scoorde hoopten we dat de veer ging breken bij de tegenstand. Niets was echter minder waar en via twee scherpe uithalen kon de tegenstander opnieuw de bordjes gelijk hangen. Een nieuwe schepcorner van Pieter ging voorlangs zodat de bordjes 3-3 gelijk stonden halfweg.

De tegenstander wist een schepcorner te versieren en ook Oli zette zijn tweede corner om. De scheids was ondertussen de tel kwijtgeraakt door de overvloed aan corners. De wedstrijd bleef gesloten tot Pieter aan een heerlijke solo begon. Op kracht langs twee man, met een ‘zidanneke’ over de laatste verdediger en droog plaatsballetje langs de doelman om ons opnieuw op voorsprong te heisen. Een knap doelpunt waar we op dat moment meer dan nood naar hadden. Wanneer ook PJ zijn doelpuntje meepikte kwamen we niet meer in de problemen. We hielden de bal goed in de ploeg en de aanvallen werden afgeslagen. Op het einde lieten we een stortvloed aan mogelijkheden en doelkansen onbenut zodat de match op een billijke 7-5 eindigde. Een mooie overwinning maar een veel zwaardere wedstrijd dan verhoopt tegen de nummer 12 in het klassement, die een uitstekende collectieve prestatie neerzette.

Ploeg: Joene, Oli, PJ, Greg D, Martijn, Pieter
Doelpunten: Martijn (3), Oli (2), Pieter (1), PJ (1)

Geen reactie's

Geef een reactie