dsgd.be | Die Snelle Gasten Daar – 2B United 10-8
5022
post-template-default,single,single-post,postid-5022,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Die Snelle Gasten Daar – 2B United 10-8

30 dec Die Snelle Gasten Daar – 2B United 10-8

Om aansluiting te vinden met de top 5 moest 2B United over de knie gelegd worden. De opponent was in het verleden reeds een te duchten tegenstander gebleken en ook vandaag was dit niet anders. Het balbezit en initiatief lag voornamelijk in onze voeten maar de tegenstander stond scherper, wist ons goed op te vangen en maakte de counters één voor één koelbloedig af, voor een 1-4 achterstand op het kwartier. Het tweede kwart werd de organisatie op verdedigend punt aangescherpt en begon aan de overkant gaten te vallen. Debutant Gregory kon zich meermaals goed doorzetten op rechts en twee van zijn voorzetten werden door Greg en Jenci binnengewerkt. Joene wist nog gekruist binnen te knallen, Oli stelde gelijk op strafcorner en net voor de rust toverde Martijn een knappe passeerbeweging te voorschijn en schroeide de bal vernietigend hard tegen de netten. 5-4 en we mochten zowaar met een voorsprong gaan rusten.

Het derde kwart werd het evenwicht opnieuw hersteld. Het spelbeeld ging goed over en weer en geen van beide ploegen kon afstand nemen. Martijn, Pieter en een bedrijvige Jenci wisten de score tot 8-8 op de drijven. Het vierde kwart stond deze score nog steeds. Wij stonden echter met 3 schepcorners en hadden het betere spel maar de verlossende treffer liet op zich wachten. Vijf minuten voor tijd kon doelman Oli oprukken. Jenci legde goed af en de bal verdween met een schuiver in de rechterbenedenhoek. De zege was nu meer dan voelbaar. De vierde corner werd behaald en opnieuw kon Jenci, Oli bedienen en was de 10-8 zege binnen. Een verdiende overwinning, na een match die misschien onnodig te lang spannend gebleven is.

Ploeg: Jenci, Joene, Oli, Martijn, Gregory D, Greg, Pieter
Score: Oli (3), Martijn (2), Jenci (2), Greg, Pieter, Joene

Geen reactie's

Geef een reactie