dsgd.be | De Vedetten – DSGD (28/01)
2915
page-template-default,page,page-id-2915,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

De Vedetten – DSGD (28/01)


[col_2_3]

De Vedetten – Die Snelle Gasten Daar 1-25

 

Na enkele mindere prestaties de laatste weken waren onze jongens gebrand op een knalprestatie. Wanneer bleek dat de tegenstander amper vier spelers op het veld kon brengen diende zich een unieke kans aan om het doelpuntenpercentage wat op te poetsen. En die kans hebben we met beide voeten gegrepen.

Van bij het begin van de match grepen we De Vedetten bij de keel door hoog druk te zetten en het balletje goed rond te laten gaan. Dit resulteerde in een 0-5 score na het eerste kwart en een 0-13 score halfweg. De tweede helft ging het tempo wat naar beneden en De Vedetten konden enkele keren goed prikken. Zo versierden ze een tegengoal en een schepcorner die naast ons doel verdween. Onder leiding van Dimi ging hierna voor ons de bal weer aan het rollen en kon de doelpuntenkermis herbeginnen. [quote_left]Knappe prestatie al moet het gezegd dat ook de tegenstander een pluim verdient[/quote_left]Uiteindelijk verloste de scheids De Vedetten zo’n 6 minuten voor tijd uit hun lijden door de wedstrijd bij een 1-25 score af te fluiten.

Een knappe prestatie dus van onze jongens, al moet het gezegd dat ook de tegenstander een pluim verdient. In moeilijke omstandigheden bleven ze zich tot het einde dapper verweren, steeds de combinatie zoekend en vooral bleef iedere speler gedurende de hele match op en top sportief. Chapeau daarvoor!

Ploeg: Dimi, Joene, Jenci, Dries, Oli, Pieter-Jan
Doelpuntenmakers: Dimi (10), Pieter-Jan (5), Jenci (4), Dries (3), Joene (3)

[/col_2_3]