dsgd.be | De Roste Bananen – Die Snelle Gasten Daar 2-17
5012
post-template-default,single,single-post,postid-5012,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

De Roste Bananen – Die Snelle Gasten Daar 2-17

23 dec De Roste Bananen – Die Snelle Gasten Daar 2-17

Een wedstrijd tegen de laatste in de stand, mocht geen problemen opleveren en mocht onze opmars in het klassement niet doen stoppen.
Evenwel werd het geen gezondheidswandeling en werd de cardioloog door menig dsgd-spelers gecontacteerd voor een check-up, gezien er omstreeks 19u00 – 19u20 menig maal sprake was van versnelde hartkloppingen.
En nee, het betrof geen sprintje trekken of een juichen voor een doelpunt…

De wegen rond het station te Brugge bleken met name bijna de oorzaak van een 10-0 forfaitnederlaag te gaan worden…
Slechts 3 spelers (waarvan slechts 2 mét uitrusting) waren tijdig aanwezig, waardoor er dus niet gestart kon worden.
Gelukkig konden we rekenen op sportiviteit van scheids en tegenstander en mochten we alsnog de wedstrijd aanvatten, ondanks het latere uur!

De stress tot winnen bleef gelukkig beperkt tot kort na het eerste fluitsignaal wanneer duidelijk bleek dat onze gezondheidswandeling met enige vertraging alsnog kon doorgaan!
Enkele mooie acties en dito afwerken, zorgde ervoor dat er halfweg reeds zekerheid werd afgedwongen…

Na de rust werd de score aangedikt tot 2-17 en bleek de grootste les dat er zeker extra vroeg dient vertrokken te worden bij een wedstrijdje tijdens het spitsuur in het Bloso-complex en kunnen we enkel nogmaals De Roste Bananen bedanken voor hun sportiviteit zowel voor als tijdens de wedstrijd!
Op naar het nieuwe jaar en de beslissende januari-maand, met enkele toppers tegen top 5-ploegen!

Geen reactie's

Geef een reactie