dsgd.be | Checkpoint Charlie 2 – Die Snelle Gasten Daar (23/12)
3012
page-template-default,page,page-id-3012,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Checkpoint Charlie 2 – Die Snelle Gasten Daar (23/12)


[col_2_3]

Checkpoint Charlie 2 – Die Snelle Gasten Daar 11-8

 

De wedstrijd tegen Checkpoint Charlie 2 werd er een om snel te vergeten. Daags voor kerstavond was de kerstman niet gul met beschikbare fitte spelers en de aanwezigen hadden de rush naar de eindejaarsperiode niet goed verteerd. De tegenstander had minder last van de kerstblues en ging verschroeiend van start. Na amper een goeie 5 minuten ontwaakten onze jongens bij een 0-4 achterstand.

[quote_left]Na amper een goeie 5 minuten ontwaakten onze jongens bij een 0-4 achterstand.[/quote_left]

Van dan af volgde beterschap. De aanvalsgolven werden opgevangen en de eerste kansjes werden gecreëerd. Martijn wist nog voor het kwartier te scoren en tegen halfweg hadden Joene en opnieuw Martijn de score op 3-5 gebracht.

Checkpoint Charlie begon even te twijfelen wanneer Oli en Dimi de aansluitingstreffer wisten te scoren maar nooit kwamen de bordjes gelijk. Na balverlies en een schepcorner voor de tegenstander gingen we bij een 9-6 achterstand het laatste kwart in. De opflakkering van onze jongens was voorbij, de tegenstander kwam niet meer in de problemen en de tweede nederlaag van het seizoen was een feit, 11-8.

Ploeg: Dimi, Joene, Jenci, Kristof, Oli, Frederick, Martijn
Doelpuntenmakers: Martijn (4), Dimi (1), Jenci (1), Oli (1), Joene (1)
[/col_2_3]