dsgd.be | Be Protection – DSDG 4-4
4484
post-template-default,single,single-post,postid-4484,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Be Protection – DSDG 4-4

04 okt Be Protection – DSDG 4-4

We begonnen goed aan de wedstrijd. Joene, Greg en Pieter-Jan hielden alles perfect gesloten en de spitsen zorgden voor het nodige gevaar. Nadat tweemaal het doelhout in de weg stond kon Frederick dan toch de score openen. De goede combinaties bleven komen en we hielden de wedstrijd perfect onder controle. Het geluk voor doel ontbrak, zodat het wachten was tot ver in het tweede kwart tot Pieter-Jan een schepcorner kon afwerken. Be Protection kwam nog even opzetten maar hun pogingen werden goed afgehouden.

Het derde kwart bleef het spelbeeld behouden. De tegenstander begon slordiger te worden en kreeg niets klaar vooraan. Onze aanvallen bleven komen en nadat nog twee maal het doelhout werd geraak konden Pieter-Jan en Joost de score verdubbelen op assist van Laurens, om een laatste maal te gaan rusten op het eind van het derde kwart met een oververdiende 4-0 voorsprong.

Het vierde kwart begon slecht. Concentratieverlies van Oli leidde tot balverlies en de eerste tegengoal. Binnen de minuut had dezelfde spits reeds een tweede doelpunt binnengeprikt. Onze jongens namen de wedstrijd weer in handen. De kansen bleven komen voor ons maar verder dan een vijfde paal-bal en enkele knappe reddingen van de Be Protection-doelman kwamen we niet meer. De tegenstander kreeg echter niets meer klaar dus geen vuiltje aan de lucht. Tot hun verdediger aanlegde van iets over de helft, de bal een rare zwabber maakte en onze doelman er belabberd liet uitzien, goed voor de 4-3 aansluitingstreffer. Binnen de minuut zet een Be Protectionspeler strak voor op borsthoogte en Greg krijgt de bal ongelukkig tegen het lichaam. Een ultieme poging van Oli om de bal te keren komt te laat en de 4-4 staat op het bord met nog 2 minuten te gaan. Onze laatste 2 aanvallen stranden op de doelman en verstomd blijven we achter met drie corners en een erg zuur gelijkspel bij het ultieme fluitsignaal.

Wat lang leek op de perfecte wedstrijd en een voetballesje van onze jongens, strandt uiteindelijk in een lesje in… ja, waarin eigenlijk?

Ploeg: Frederick, Greg, Joene, Pieter-Jan, Joost, Laurens, Oli
Doelpunten: Joost (1), Frederick (1), Pieter-Jan (2)

Geen reactie's

Geef een reactie