dsgd.be | Any Dick can make a baby…
1930
post-template-default,single,single-post,postid-1930,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Any Dick can make a baby…

16 apr Any Dick can make a baby…

Net zoals voor geheel voetbalminnend België, had de donkere stofwolk die volgens Frank Deboosere van IJsland afkomstig is maar volgens mij een komplot is van Russisch eerste minister Putin, mij gisterennamiddag reeds vroegtijdig bereikt: de website van de KBVB kopte dat de bondscoach de onze niet meer was.

Een gevoel van verraad en bedrog overmeesterde mij. Had de man ons tot vervelens toe niet weten te bevestigen dat hij met alle zekerheid zijn contract zou uitzitten op onze Belgische bank? Als trouwe dagelijkse kijker en zelfs ex-publiekslid van Dr. Phil (voor de geïnteresseerden: aflevering 04/11/2008, eerste rij middelblok) weet ik als geen ander dat ik in dergelijke crisissituaties diep moet in- en uitademen en een remedie zoeken om mijn opkomende agressie te kanaliseren. Sterrenmeisje Kimberley en Linda De Win in gedachten houdende (haar irritante gedrag heeft toch ergens toe bijgedragen) is België welbekend met het veelvuldig ontpoppen van haat- en spotgroepen op het netwerk Facebook en het leek mij dan ook een ideaal moment mij ertoe te begeven om de frustratie weg te lachen met de ongetwijfeld reeds veelvuldig gepubliceerde cartoons, pittige one-liners en photoshop-spinsels.

Ik moet zeggen dat mijn zoektoch niet ontgoocheld heeft: tijdloze reacties als ‘De kleine garnaal’, een link naar het ABBA-nummer ‘money money money’ en het ‘Advocatenspel’ van Sporza konden mij ten zeerste plezieren, evenals de hier vermelde cartoons, maar treffender nog vond ik de Facebookgroep die op zich niets met deze kwestie te maken heeft maar toevallig opkwam bij mijn zoektocht op de man zijn voornaam en een mooie levensles zou kunnen zijn voor het verantwoordelijkheidsgevoel van onze ex-bondscoach: ‘Any Dick can make a baby, but it takes a man to be a daddy’. Moge de boodschap tot in Rusland hoorbaar zijn…

Olivier

Geef uw mening:
[ratings]

Geen reactie's

Geef een reactie