dsgd.be | Voorstelling DSGD
2290
page-template-default,page,page-id-2290,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Voorstelling DSGD

Voorstelling ploeg:

Eerste logo DSGD

De minivoetbalploeg ‘Die Snelle Gasten Daar’ werd opgericht in 2008 onder impuls van Joene en Oli. De eerste jaren was het hoofddoel van de ploeg deelname aan de befaamde Harelbeekse Minivoetbalhappening in juni. Sinds 2011 is de ploeg ook ingeschreven in de VMF Minivoetbalcompetitie Kern Brugge. In datzelfde jaar werd ook het eerste ‘DSGD Nachttoernooi’ gehouden.

Logo sinds 2011

In hun eerste seizoen Kern Brugge mag de ploeg onmiddellijk promotie vieren naar de 4e divisie en in september 2012 weten Die Snelle Gasten Daar zich tot best voetballende Rode Duivel-supportersclub van het land te kronen door het KBVB supporterstoernooi te winnen op de velden van het nationaal trainingscentrum te Tubeke.

Elk jaar mag de beste speler van de ploeg na het minivoetbaltoernooi in Harelbeke de prestigieuze ‘Sterspeler-Onderbroek‘ Trofee in ontvangst nemen. Dit jaar mocht Filip de onderbroek aantrekken. De beste speler van het seizoen in Kern Brugge mag jaarlijks de ‘Marcel’ in ontvangst nemen.

Maar DSGD is zoveel meer dan alleen maar een minivoetbalteam en probeert ook naast het veld zich te tonen. Zo werd onder andere in 2009 een online clubshop geopend, werd in 2010 het eerste videospel van DSGD uitgebracht en werd in de zomer van 2011 deze website gelanceerd en een nieuw en uniek logo ontworpen. Sinds 2012 mag de ploeg zich eveneens een officiële supportersclub noemen van de ‘Rode Duivels‘ en worden er trips naar de wedstrijden in binnen- en buitenland aangeboden voor zowel leden als niet-leden.

Palmares:

– 2008: 26e plaats minivoetbalhappening Harelbeke

– 2011: Finale DSGD Nachttoernooi

– 2012: Promotie van 5e naar 4e divisie Kern Brugge

– 2012: Winst Nationaal KBVB Rode Duivel-supportersclub-toernooi te Tubeke

Bestuur:
Voorzitter: Oli
Secretaris: Joene
Nestor: Greg

Spelerskern 2012-2013:

Joost, Joene, Pieter, Greg, Gregory, Dieter, Patje, Frederick, Dimi, PJ, Martijn, Laurens, Jenci, Kristof en Oli

Contact:
Voor vragen, voorstellen in verband met vriendenmatchen of toernooien of suggesties allerhande kan je altijd Oli contacteren via het e-mailadres ‘oli@dsgd.be’.

Ploegfoto oktober 2011