dsgd.be | L22 United – Die Snelle Gasten Daar 5-4
4912
post-template-default,single,single-post,postid-4912,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

L22 United – Die Snelle Gasten Daar 5-4

21 nov L22 United – Die Snelle Gasten Daar 5-4

De eerste minuten waren voor DSGD. Joost kwam tweemaal oog in oog te staan met de doelman, maar was niet in zijn dagje en miste telkens. Daarop nam L22 United over en zij wisten wel twee keer te scoren. De scheids hield de touwtjes erg strak en dat werkte vooral de spelers van L22 United danig op de heupen. Verwarring alom toen een speler tweemaal geel kreeg na voortdurend protest en mocht gaan douchen. DSGD maakte van de gelegenheid gebruik om in het tweede kwart de bordjes gelijk te hangen op 2-2, via schepcorners van Pieter en Joost. De pauze zorgde voor een nieuwe verrassing. Bij de start van het derde kwart bleek dat onze tegenstander opnieuw voltallig was. Voorzichtige navraag bij tegenstander en scheidsrechter leerde dat een speler bij tweemaal geel wordt uitgesloten, maar wel mag worden vervangen. L22 United was zich hiervan in eerste instantie niet bewust en ook de ref had hen spontaan niet gewezen op deze regel. En zo leerden ook wij weer iets bij over de wordere wereld van de VMF-spelregels.

Het voetbal van DSGD werd er echter niet beter op. Vele slechte passes en onmondigheid voor het vijandelijke doel typeerden ons spel. De tegenstrever buitte dit uit door enkele doelpunten uit te lopen. Typerend was dat Jenci er als enige DSGD’er in slaagde om een veldgoal te maken. Via een schepcorner werd het uiteindelijk nog 5-4, maar meer zat er niet meer in. “Da was genne vette” zou Tom Boonen hierover zeggen. En zo schuift DSGD langzaam richting middenmoot, al moet het met een goed uitgekiend relancebeleid mogelijk zijn om er terug bovenop te komen.

Ploeg: Pieter, Jenci, Greg, Martijn, Patje, Kristof, Joost
Doelpunten: Joost (2), Jenci (1) en Pieter (1).

Geen reactie's

Geef een reactie