dsgd.be | Kamille Thee – Die Snelle Gasten Daar 12-2
5511
post-template-default,single,single-post,postid-5511,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Kamille Thee – Die Snelle Gasten Daar 12-2

01 jan Kamille Thee – Die Snelle Gasten Daar 12-2

Voor de topper tegen Kamille Thee werden maar zes spelers gevonden en dat toonde zich op het veld. Nadat we het eerste kwart nog standhielden tegen een sterke tegenstander bij een 1-0 achterstand, konden we de gaten niet voldoende dichten in het tweede kwart. Nadat we de gelijkmaker misten op strafcorner  kregen we in één minuut 3 goals tegen en net voor halfweg werd ook de 5-0 gescoord.

Het derde kwart konden we de doelpunten beperken maar nooit kwamen we in de wedstrijd. Wel kon Martijn de dan al eerredder op het bord zetten voor een 6-1 tussenstand. De veer was na een nieuwe tegentreffer helemaal gebroken en we lieten ons gewillig naar de slachtbank brengen. Bij de tegenstander lukte nu alles en de niet eens overdreven 12-2 cijfers stonden bij affluiten op het bord. Meteen ook onze grootste nederlaag ooit na een ontgoochelende partij.

Ploeg: Oli, Greg D, Pieter S, Martijn, Joene, Joost

 

Geen reactie's

Geef een reactie