dsgd.be | DSGD – YB Zilleghem (28/10)
2705
page-template-default,page,page-id-2705,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

DSGD – YB Zilleghem (28/10)

[col_3_4]

Die Snelle Gasten Daar – YB Zilleghem 5-1

De Young Boys probeerden de wedstrijd in handen te nemen van bij de start maar veel verder dan wat veldoverwicht en het meeste balbezit kwamen ze niet. De grootste kansen vielen aan de overkant. Deze strandden echter op een sterke doelman of gingen voorlangs zodat het eerste kwartier met een 0-0 brilscore werd afgesloten. Het tweede kwart namen de Snelle Gasten het initiatief over van de tegenstander. De bal ging nu goed rond en ook de kansen bleven komen. Frederick wist na een carambolle de bal in het dak van het doel te plaatsen voor een verdiende 1-0 voorsprong, hetgeen meteen ook de uitslag halfweg was.

[quote_left]Martijn liet de wedstrijd in een definitieve plooi vallen[/quote_left]

De tweede helft bleef dsgd de bal goed rondspelen en na een goede actie van Martijn en Joost wist deze laatste met een laag schot de geruststellende 2-0 tegen de netten te prikken. De gemiste schepcorner van de tegenstander, gevolgd door een treffer van Martijn liet de wedstrijd in een definitieve plooi vallen in het voordeel van onze jongens. Het vierde kwart probeerde Zilleghem nog een slotoffensief op te zetten maar knap verdedigend werk, een snelle counter van Martijn en een afstandsschot van doelman Oli diepten de score verder uit tot 5-0. De nul werd de laatste seconde uiteindelijk nog van het bord geveegd door een omgezette schepcorner van de bezoekers.

Een vijfde zege op rij voor Die Snelle Gasten Daar die de leiderplaats enkel nog met Brugge2000-Comptoir moeten delen.

Ploeg: Frederick, Joene, Pieter, Martijn, Joost, Oli
Doelpunten: Martijn (2), Joost (1), Oli (1) en Frederick (1)
[/col_3_4]