dsgd.be | DSGD – Underscore (02-02)
3091
page-template-default,page,page-id-3091,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

DSGD – Underscore (02-02)


[col_2_3]

Die Snelle Gasten Daar – Underscore 21-1

 

Dat Die Snelle Gasten Daar tegen het laatst geklasseerde “_” (Underscore) torenhoog favoriet waren, is een understatement, en ook dat is nog een eufemisme.

Enkele vedetten werden wegens een waaier aan redenen thuis gelaten, maar ook dat kon niet verhinderen dat DSGD als een bezetene uit de startblokken kwamen. Hoewel de score lange tijd bril bleef en Underscore behoorlijk goed meevoetbalde, was het een kwestie van minuten dan wel seconden, vooraleer de opening werd gevonden.

[quote_left]DSGD kwam als bezetenen uit de startblokken[/quote_left]

Helaas, en ook wel een beetje pindakaas, was de doelman van Underscore uiterst bedreven in wat men in turntermen de dievensprong lijkt te noemen, een sprong waarmee hij talloze pogingen afblokte.

Voor de geinteresseerden hierbij de“‘Dievensprong'” in actie…

Van zodra echter de bordjes niet langer in evenwicht hingen en de openingstreffer een feit was, werd het doelpuntentotaal aanzienlijk opgekrikt.

4-0 na het eerste kwart, 8-1 na het tweede kwart. Inderdaad, Underscore had in het tweede kwart een soort van aansluitingstreffer gemaakt. Gelegenheidsdoelman Joene bleek kansloos.

Het derde kwart raasden DSGD door naar een intussen overtuigende 15-1. Dat er in het slotkwartier nog 6 doelpunten werden toegevoegd, is voer voor statistici, tenzij uiteraard het doelpuntensaldo aan de eindmeet zou doorwegen. En reken maar dat ons dat op voorhand voldoende werd ingepeperd door de voorzitter himself.

[quote_right]21-1, opdracht volbracht[/quote_right]

21-1, opdracht volbracht. Volgende week staat de topper tegen MVC Kamille Thee op de agenda. Hoewel ondergetekende geen glazen bol heeft, voorspelt hij toch een klinkende 7-3 overwinning. Duimen maar!

Ploeg: Dimi, Joost, Pieter, Dries, Martijn, Joene
Doelpuntenmakers:Dimi (8), Joost (6), Pieter (4), Dries (2), Martijn (1)

[/col_2_3]