dsgd.be | DSGD – Deco Home Himpe 8-2
5425
post-template-default,single,single-post,postid-5425,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

DSGD – Deco Home Himpe 8-2

30 sep DSGD – Deco Home Himpe 8-2

Met Deco Home Himpe kregen we een zelfverklaarde titelkandidaat voor de kiezen. De wedstrijd ging het eerste kwartier goed over en weer met licht overwicht van onze jongens en iets scherpere aanvallen. Het eerste kwartier werden de enkele kansen echter niet afgewerkt zodat de  0-0 op het bord bleef.

Het tweede kwartier bleef hetzelfde spelbeeld. Onze organisatie stond perfect zodat de tegenstander enkel kon dreigen met afstandschoten. Zelf kwamen we gevaarlijker opzetten met enkele vlotte combinaties. Nadat een schepcorner werd genet door PJ kon Dimi de score verder uitdiepen tot 2-0. Ook de tegenstanders kregen een schepcorner en wisten deze om te zetten. 5 minuten concentratieverlies zorgden voor enige desorganisatie en de tegenstander begon in hun kansen te geloven. Verder dan een balletje dat tegen de paal dwarrelde kwamen ze niet. Het waren daarentegen Martijn en PJ die de bordjes op 4-1 hingen bij het rustsignaal.

Het derde kwartier was de organisatie terug. Er werd geen enkele kans meer weggegeven en vooraan konden we scherp tegenprikken. De doelpuntjes volgende nu vlot zodat we met een 7-1 een laatste keer gingen rusten. Ook het vierde kwart kwamen we niet meer in de problemen. De tegenstander liep zich constant vast op de verdedigende muur en vooraan verzuimden we de score nog verder uit te diepen. Pieter werd nog bestraft met een gele kaart na stunt en vliegwerk tegen de zijwand van de tegenstander en een nieuwe schepcorner van Deco Home Himpe milderde de score tot 8-2. Een mooie score na een erg knappe wedstrijd en met 9 op 9 hebben we onze start alvast niet gemist.

Ploeg: Oli, PJ, Greg D, Pieter VA, Dimi, Martijn, Joost

Doelpunten: ?
Geel: Pieter VA

Geen reactie's

Geef een reactie