dsgd.be | DSGD – Brugge2000 Comptoir (03/12)
2854
page-template-default,page,page-id-2854,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

DSGD – Brugge2000 Comptoir (03/12)


[col_3_4]

Die Snelle Gasten Daar – Brugge2000 Comptoir 6-10

Voor de topper tegen de co-leider moesten we enkele sleutelspelers missen en het eerste kwartier begon onmiddellijk met een valse noot. De organisatie stond nog niet op punt en na amper enkele minuten keken we tegen een 0-2 achterstand aan.

Het tweede kwart bracht wat beterschap en tot tweemaal toe konden we na knappe acties van Joost en Martijn de aansluitingstreffer netten. Op het eind van het kwart bracht echter weer concentratieverlies en incasseerden we nog drie doelpunten om halfweg tegen een zware 2-6 achterstand aan te kijken.

[quote_left]De tweede helft begon opnieuw met onnodig balverlies[/quote_left]

De tweede helft begon opnieuw met onnodig balverlies zodat we snel tegen een 2-7 achterstand aankeken. De ploeg begon nu wel de bal beter rond te spelen en begon op dreef te komen. De 2-7 kloof werd stilletjes aan gedicht met dominant en goed spel en achteraf bleef alles nu goed gesloten. Joene en Oli wisten een doelpunt te scoren uit de tweede lijn en in het begin van het vierde kwart scoorden ook Dimi en Frederic, goed voor een 6-7. Comptoir begon zenuwachtig te worden en begonnen een foutenlast op te stapelen. Hun doelpunt viel op het juiste moment en wanneer ze daarenboven een schepcorner kregen was ons lot beslecht. In de slotfase incasseerden we nog een 10e treffer zodat de eerste nederlaag een feit was: 6-10.

Spelers: Oli, Greg, Joost, Kristof, Joene, Frederick, Dimi
Doelpunten: Dimi (2), Joene (1), Oli (1), Frederick (1), Joost (1)
[/col_3_4]