dsgd.be | Sanassol – Die Snelle Gasten Daar 2-12
4343
post-template-default,single,single-post,postid-4343,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Sanassol – Die Snelle Gasten Daar 2-12

26 sep Sanassol – Die Snelle Gasten Daar 2-12

Voor de openingswedstrijd moest Joene geschorst van langs de kant toekijken. Het kon onze verdediging echter niet deren want van bij het begin stond de ploeg goed georganiseerd te spelen en gaf het de tegenstander amper doelkansen. De bal ging goed rond en Martijn en Joost wisten de score te openen. De tegenstanders speelde goed mee maar was iets te slordig om gevaarlijk te zijn. Ze probeerden hoog druk te zetten op onze doelman en verdediging maar gaven op die manier veel ruimte weg waar onze spitsen konden van profiteren. Eenmaal zorgde de druk voor balverlies, zodat de nul aan beide kanten van het bord verdween maar zonder problemen stond het halfweg 1-6 in het voordeel van Die Snelle Gasten.

De tweede helft veranderde het spelbeeld niet. De wedstrijd kabbelde verder en onze spitsen bleven de score verder uitdiepen en de Sanassol verdediging geselen. Zo draaide Joost zich goed vrij om knap in de hoek te besluiten en kersverse vader Pieter wist net voor afsluiten na een knappe solo de 12-2 score vast te leggen, om Bebeto-gewijs zijn doelpunt te vieren.

Al bij al een knappe seizoensopener en hopelijk is de toon gezet voor de rest van het seizoen!

Ploeg: Pieter, Pieter-Jan, Martijn, Joost, Oli, Patje, Jenci
Doelpunten: Martijn (5), Joost (4), Pieter (3)

Geen reactie's

Geef een reactie