dsgd.be | D’Olve Lieters – Die Snelle Gasten Daar 1-19
4973
post-template-default,single,single-post,postid-4973,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

D’Olve Lieters – Die Snelle Gasten Daar 1-19

05 dec D’Olve Lieters – Die Snelle Gasten Daar 1-19

Door het late afzeggen van Frederick waren we tot amper 5 spelers gereduceerd en daarenboven kon joost strikt gezien maar 3 kwarten meespelen. We hadden dus geen tijd te verliezen en haalden onmiddellijk de grove middelen boven. De tegenstander, die eveneens maar met 5 spelers voor de dag kwam, werd volledig overlopen. 7-0 na het eerste kwart, 11-0 halfweg en geen doelkans tegen gekregen.

Het derde kwart bleef hetzelfde spelbeeld: 16-0 en Joost kreeg de zegen om ons vroegtijdig te verlaten zodat we het laatste kwart met 4 moesten afwerken. D’Olve Lieters zagen door die numerieke meerderheid hun kans om de eerredder te scoren en wonnen terug aan enthousiasme en overgave. Na enkele hete standjes voor ons doel viel de ondertussen verdiende eerredder dan toch. Zelf wisten we nog 3 maal te scoren en eindigde de partij op een 19-1 zege. Na de mindere weken en op en gegeven moment een negatief doelsaldo, hebben we met een 42-1 doelsaldo uit de laatste 3 matchen de achterstand met de concurrentie volledig kunnen wegwerken.

Ploeg: Martijn, Joene, PJ, Joost, Oli

Geen reactie's

Geef een reactie