dsgd.be | Die Snelle Gasten Daar – Vos Travel 5-4
4806
post-template-default,single,single-post,postid-4806,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Die Snelle Gasten Daar – Vos Travel 5-4

26 okt Die Snelle Gasten Daar – Vos Travel 5-4

Tegen de sluwe Vossen wisten we dat we op ons hoede moesten zijn. We trokken de wedstrijd van bij de beginfase naar ons toe en de kansen volgden snel. Joost wist tweemaal knap af te werken uit de draai. Tweemaal knullig verdedigen leverde de tegenstander de gelijkmaker op maar Martijn kon balverlies van de tegenstander afstraffen door de bal van voor de middellijn in doel te mikken. Joost kon de score nog verdiend tot 4-2 aandikken. Een schepcorner van ons ging nog verloren zodat de voorsprong halfweg beperkt bleef tot 2 doelpunten, en daar mocht vooral de tegenstander tevreden mee zijn.

De tweede helft bleef hetzelfde spelbeeld. Wij bleven het initiatief nemen en de Vos zocht voornamelijk de counter op. Enige laksheid begon in de ploeg te sluipen waardoor de aanvallen echte scherpte misten en we vergaten de wedstrijd af te maken. De aansluitingstreffer werd door een schepcornerdoelpunt van Pieter-Jan nog weggevaagd maar net voor de derde en laatste rustpauze kon Vos Travel opnieuw aansluiten na eveneens een schepcorner, 5-4.

De wedstrijd bleef dus razend spannend maar de kansen werden aan beide kanten gemist. Beide netten bleven tot het eind stilhangen, zodat de overwinning tegen de nummer 3 een feit was. Zeker een verdiende overwinning maar gezien het wedstrijdbeeld hadden we de match veel eerder moeten definitief beslissen.

Ploeg: Oli, Martijn, Joene, PJ, Joost, Frederick, Greg, Pieter
Doelpunten: Joost (3), Martijn (1), PJ (1)

Geen reactie's

Geef een reactie