dsgd.be | Die Snelle Gasten Daar – De Rob en de Roover 5-4
5014
post-template-default,single,single-post,postid-5014,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Die Snelle Gasten Daar – De Rob en de Roover 5-4

30 dec Die Snelle Gasten Daar – De Rob en de Roover 5-4

Vooraf werd reeds gewaarschuwd dat de tegenstander een te duchten opponent is en onder hun waarde stond geklasseerd.
In de heenwestrijd werd na veel zwoegen een 5-3 overwinning behaald en ook voor de terugwedstrijd diende ‘de kieten‘ te worden ingesmeerd!

De wedstrijd ging leuk op een neer en gelukkig was er onze speler vd maand november, Martijn, die met 2 schoten vanop afstand de vroege achterstand van 0-2 kon doen uitwissen.
De gelijkmaker bleek evenwel geen sein om verder door te duwen en de wedstrijd rustig uit te spelen. De vloeiende acties bleven uit en de noodzakelijk ‘schwung’ om afstand te kunnen nemen van de tegenstander bleef uit.

Gelukkig konden we de rust bewaren en werden de stilstaande fases koelbloedig afgewerkt, door een strafschop van Jenci en schepcorner van Pieter-Jan.

Het laatste kwart werd ingegaan met een bloedstollende 4-4 en 3 hoekschoppen aan beide zijden. Die vierde corner viel aan de goeie kant en opnieuw Pieter-Jan bracht op schep-assist van Jenci de bordjes op 5-4 in het voordeel van DSGD.

De laatste minuten bleven razend spannend, doch gelukkig was de tegenstander meer op zoek gegaan naar hun vierde corner dan hun 5de doelpunt.
Die beide zaken konden worden vermeden, waardoor deze taaie brok achter de kiezen zit… en we na een spannende wedstrijd de top 5 binnensluipen

Geen reactie's

Geef een reactie