dsgd.be | De Rob & De Roover – Die Snelle Gasten Daar 3-5
4477
post-template-default,single,single-post,postid-4477,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

De Rob & De Roover – Die Snelle Gasten Daar 3-5

04 okt De Rob & De Roover – Die Snelle Gasten Daar 3-5

Voor de wedstrijd tegen De Rob & De Roover waren maar 5 spelers opgedaagd. Greg D was geblesseerd uitgevallen die namiddag en er was geen andere snelle gast meer beschikbaar zodat vervangen vandaag geen optie was. Joene maakte zijn debuut in huidige competitie na een schorsingsdag. Gezien onze beperkte numerieke aanwezigheid begonnen we de wedstrijd afwachtend en met de voetjes op de rem. De tegenstander leek ook geen haast te maken zodat de wedstrijd gezapig op gang kwam.

Onze jongens hadden het betere spel en de vlottere combinaties en na een snelle tegenprik kon Martijn met een knap gekruist shot de score verdiend openen. De kans op een verdubbeling van de score volgde onmiddellijk maar de bal ging net naast. De kansen bleven nu komen, voornamelijk via schoten uit de tweede lijn, maar de bal wilde er geen tweede maal in. Aan de overkant kon De Rob & De Roover daar weinig tegenover zetten. Een zeldzame aanval sneed verrassend vlot door onze verdediging, maar de open schietkans verdween over doel. Net voor halfweg werd onze aanvalsijver beloond en mocht Oli koel de 0-2 ruststand binnenkoppen via een schepcorner van Joost.

De tweede helft bleef hetzelfde spelbeeld. De tegenstander verhoogde nu de druk op de buitenverdedigers en het tempo ging meer de hoogte in. De 3-0 van Joost werd onmiddellijk gepareerd door een 1-3 tegendoelpunt. De verlossingstreffer bleef maar uit. Een schepcorner werd gemist en een heerlijke lob van Joost viel binnenkant paal maar kaatste alsnog uit het doel. Het daaropvolgende balverlies resulteerde in een reuzenkans voor de tegenstander maar de bal werd wild naast getrapt. De 2-3 aansluitingstreffer volgde alsnog wanneer de tegenstander hun schepcorner wisten te benutten.

De spanning was te snijden en de wedstrijd werd bitsiger. De scheids legde na een fout op Martijn net binnen de rechthoek de bal op de stip en Oli werkte af in het midden van het doel. Aan de overzijde liet Joene zich vangen en een strafschopdoelpunt was ook hun deel: 3-4. Joene was nu erg bedrijvig en liet zich eerst opmerken met een gele kaart, om daarna de match te beslissen met een droge knal en de 3-5 tegen de netten te trappen. Een verdiende en erg verdienstelijke overwinning met 5 man tegen een ploeg die lang bleef aanklampen en nooit de greep echt loste.

Ploeg: Martijn, Joost, Oli, Joene, Patje
Doelpunten: Joost (1), Martijn (1), Joene (1), Oli (2)

Geen reactie's

Geef een reactie