dsgd.be | Checkpoint Charlie – DSGD 3-7
5392
post-template-default,single,single-post,postid-5392,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Checkpoint Charlie – DSGD 3-7

24 sep Checkpoint Charlie – DSGD 3-7

De match ging vanaf het begin goed op en neer met kansen aan beide zijden. De doelmannen wisten echter de netten schoon te houden, tot GregD van enkele centimeters ruimte gebruik maakte om droog in de verste benedenhoek te besluiten. Een ‘flutgoal’ volgens de tegenstand. Voor ons was het de welkomme openingstreffer. Nadat Martijn de score verdubbeld had, werden we nog even opgeschrikt door een tegentreffer. De tegenstander leek nog in een overwinning te geloven maar onze organisatie werd op punt gezet en gedurende twee kwartieren gaven we geen doelkans meer weg. Onze voorhoede maakte goed gebruik van de vrijgekomen ruimte en PJ, Martijn en Pieter konden de score uitdiepen tot 7-1 en match gespeeld, een kwartier voor het einde.

De tegenstander wist nog een schepcorner en slecht uitvoetballen af te straffen. Pogingen van ons stierven op de paal of (al dan niet bewust) op Joost zodat de wedstrijd op een billijke 7-3 score eindigde.

Ploeg: Joene, Oli, PJ, Greg D, Martijn, Pieter VA, Joost

Doelpunten: Martijn (3), PJ (2), Pieter VA (1), Greg D (1)

Geen reactie's

Geef een reactie