dsgd.be | Brugge2000 – Die Snelle Gasten Daar 3-4
5491
post-template-default,single,single-post,postid-5491,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Brugge2000 – Die Snelle Gasten Daar 3-4

02 jan Brugge2000 – Die Snelle Gasten Daar 3-4

Na ontgoochelende weken van opeenvolgende wanprestaties, stonden onze jongens voor een ogenschijnlijk onmogelijke opdracht om de meubelen en ons klassement enigzins te redden voor het jaareinde tegen de eeuwige en ongenaakbare leider Brugge 2000.

Met een onuitgegeven zevental kwamen we op het veld maar de automatismen werden onmiddellijk goed gevonden. De verdedigende taken werden uitstekend uitgevoerd en ook de combinaties waren vlot en erg scherp. De wedstrijd ging goed over en weer en na een aflegger met het hoofd van Kenny kon Joost de score openen. Een nakende kans voor Kenny en Patje werden nog gemist en met een 1-0 voorsprong mochten we het tweede kwart aanvangen.

Ook het tweede kwart stond de verdediging pal. Veel gaatjes werden niet gevonden en ook corners werden niet weggegeven. Kenny mikte vanuit een onmogelijke hoek tegen de onderkant lat maar de bal werd alsnog van de lijn weggewerkt. Een beetje uit het niets kon de spits van Brugge2000 na een mislukte dribbel tussen 3 verdedigers alsnog de bal tikken om hem in de verste hoek te laten verdwijnen. Ruststand 1-1.

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde. Baloverwicht van de tegenstander maar uitgespeelde kansen bleven uit. Een geslaagde dribbel en mooi gekruist shot bracht de tegenstander op voorsprong. Ze konden niet lang genieten van hun doelpunt want een scherpe counter en uitstekend dubbelspel van Kenny en Joost werd door deze eerste koel afgewerkt en de bordjes stonden opnieuw gelijk. De wedstrijd begon nu aan intensiteit te winnen. Brugge2000 ging nadrukkelijker op zoek naar de ruimte en probeerde de wedstrijd in hun voordeel te forceren met snellere schoten uit de tweede lijn. Hun schepcorner werd echter gemist en met een 2-2 gelijke stand gingen we een laatste keer rusten.

Iedereen geloofde nu in een stunt en met 3 schepcorners hadden we een doelpuntje in de pijplijn. Iedereen beleef zich voor de bal smijten en ons balverlies bleef erg beperkt.  Een nieuwe counteraanval verdween in corner en Oli kopte de 2-3 tegen de netten. Ook nu bleef de voorsprong niet lang op het bord want de doelman aan de overzijde zette met een droge knal de bordjes weer gelijk. De wedstrijd leek op een erg verdienstelijk gelijkspel uit te draaien tot 2 minuten voor tijd Brugge2000 een nieuwe schepcorner kreeg. Opnieuw werd deze gemist. Nadat Greg D nog net van de winnende treffer was gehouden na een knappe safe van de doelman zorgde Kenny in de laatste seconde voor het delirium door met een raket onderkant lat de bal tegen de netten te jagen. De 3-4 zege was een feit en de authoritaire leider moest voor het eerst in 2013 de zege aan de tegenstander laten.

Een verduiveld knappe prestatie van de hele ploeg en een meer dan welkome driepunter!

Ploeg: Oli, Greg D, Patje, Greg V, Jenci, Joost, Kenny

Doelpunten: Kenny (2), Joost (1), Oli (1)

foto

Geen reactie's

Geef een reactie