dsgd.be | Brugge 2000 Comptoir – DSGD (12/04)
3165
page-template-default,page,page-id-3165,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Brugge 2000 Comptoir – DSGD (12/04)


[col_3_4]

Brugge2000 Comptoir – Die Snelle Gasten Daar 11-2

Het werd snel duidelijk dat de wedstrijd tegen de leider geen echte wedstrijd ging worden. Comptoir kwam met een erg sterke equipe tussen de lijnen en ging verschroeiend van start. Wij misten in het begin wat gezonde agressie en concentratie zodat we na amper 10 minuten tegen een 0-5 achterstand aankeken. Op het kwartier kon Joost in de rebound milderen na een schot tegen de paal van Martijn.

Het tweede kwart stonden we er wel helemaal. De ruimtes voor de tegenstand werden perfect dichtgelopen en de organisatie was uitstekend. De wedstrijd denderde aan een verschroeiend tempo met goede combinaties, maar de laatste pass kwam er niet altijd uit zodat er in het tweede kwart geen doelpunten te zien waren ondanks het goede spel van beide ploegen.

[quote_left]Onze jongens kon niet veel verweten worden tegen een meesterlijk Comptoir[/quote_left]

De tweede helft ging het spelbeeld door. Aan een hoog tempo ging de bal over en weer maar de verdediging van Comptoir gaf niets weg. Vooraan waren hun spitsen moeilijk houdbaar en hun schoten uit de tweede lijn waren perfect gekadreerd. Ook hun doelman verrichtte toverwerk op zijn lijn en kon enkel verschalkt worden door een schuiver van Oli. De score dikte dan ook aan tot 11-2. Onze jongen kon niet veel verweten worden en speelden ondanks de ruime nederlaag een erg goede partij, maar moesten op alle vlak hun meerdere erkennen in een meesterlijk Brugge 2000 Comptoir.

Spelers: Oli, Greg, Joost, Joene, Pieter, Martijn
Doelpunten: Oli (1), Joost (1)
[/col_3_4]