dsgd.be | Black & White – Die Snelle Gasten Daar 3-9
5504
post-template-default,single,single-post,postid-5504,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Black & White – Die Snelle Gasten Daar 3-9

01 jan Black & White – Die Snelle Gasten Daar 3-9

Hoewel de wedstrijd tegen de laatste doorgaans een boswandeling op een zomerdagje zou moeten worden waren we toch op ons hoede, daar de tegenstander de week vooraf verrassend co-leider Kamille Thee een eerste nederlaag hadden aangewreven.

Dit bleek maar goed ook want de tegenstander kwam stug voor de dag, gaf weinig ruimte weg en kon zelfs enkele keren scherp prikken. Na een nieuwe tegenaanval konden ze met een gekruist shot zelfs op voorsprong komen. Maar lang duurde die voorsprong niet. Joost wist tegen te scoren en ook Jenci pikte zijn goaltje mee. Black&White bleef aanklampen en lukte de gelijkmaker nog voor het kwartier.

Het tweede kwart ontbond Joost zijn duivels. Na ons opnieuw op een 3-2 voorsprong gebracht te hebben werd hij helemaal ongrijpbaar en na een snelle solo en een loeiharde poeier in de verste hoek uit een scherpe hoek stond een geruststellende dubbele voorsprong op het bord.

De ban was nu gebroken bij de tegenstander en hun egelstelling viel uiteen. Wanneer ze de tweede helft de lange bal gingen zoeken en hun doelman meer op onze helft begon te vertoeven dan in de eigen kooi kon de score makkelijk opgedreven worden en had ze eigenlijk nog veel verder kunnen oplopen dan de 3-9 zege die het uiteindelijk werd.

Ploeg: Oli, Joene, Joost, Jenci, Kristof, Patje

 

Geen reactie's

Geef een reactie