dsgd.be | Be Protection – Die Snelle Gasten Daar 2-11
5028
post-template-default,single,single-post,postid-5028,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

Be Protection – Die Snelle Gasten Daar 2-11

07 jan Be Protection – Die Snelle Gasten Daar 2-11

Na zes overwinningen op rij en drie topmatchen in het verschiet mochten we deze week onze nauwe achtervolger Be Protection in de ogen kijken. In de heenronde hadden we nog op, excuseer mijn woordkeuze, lullige manier de wedstrijd uit handen gegeven en 2 punten verspeeld. We waren dus gewaarschuwd en hadden in grote getallen onze familieleden opgetrommeld om ons te komen ondersteunen.

De ploeg bestond uit één doelman en zes verdedigers (hoewel Jenci dit laatste zal ontkennen). De eerste minuten was het dan ook wat zoeken op het veld en de tegenstander maakte daar handig gebruik van om de score te openen. Al snel stonden de pionnetjes goed en werd geen doelkans meer weggegeven. De kansen begonnen nu te komen en Jenci wist te scoren. Pieter-Jan leverde uitstekend stoorwerk voorin en wist twee ballen te onderscheppen en in een doelpunt om te zetten. Een strafschop van Oli en een afstandschot van Joene zorgden voor een 5-1 ruststand.

De ploeg bleef uitstekend combineren, de bal deed het werk en de tegenstander kreeg geen doelkans bij elkaar gespeeld. Sambavoetbal werd bovengehaald met als absoluut hoogtepunt een sublieme achtersteunbeen-dieptebal van Jenci die heerlijk in de kruising werd geramd door ‘Boem Boem’ Patje. PJ scoorde een schepcorner en een weergalore eentijdsaanval met dito ééntijds vluchtschot van Joene stierf op de doelman.

In het vierde kwart werd de score nog verder uitgediept met doelpunten van Jenci, PJ, Oli en Patje. Een uitmuntende 11-2 zege tegen de nummer 7 was het resultaat, de zevende overtuigende zege op rij en een (zij het met een match meer gespeeld) voorlopige vierde stek in het klassement tot gevolg. We zijn met andere woorden klaar voor de komende toppers!

Ploeg: Oli, Joene, Jenci, Patje, Greg, Gregory, PJ
Doelpunten: PJ (3), Jenci (2), Patje (2), Oli (2), Joene, Greg

Geen reactie's

Geef een reactie